• לאחרונה
Električna četkica za zube, USB Charging Hangable IPX7 Waterproof 3 Modes Toothbrush U obliku srca for Adults for Kids(blue)

Električna četkica za zube, USB Charging Hangable IPX7 Waterproof 3 Modes Toothbrush U obliku srca for Adults for Kids(blue)

ILS 73.80

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

Skladište za dezinfekciju : Opremljena kamerom, dezinfekcija plavo ljubičastim svjetlom, može se uklonili ostaci u glavi četkice za zube.Može se objesiti : E-četkica za zube može postaviti na zid ili staviti na stol, vrlo povoljno staviti i držati četkicu za zube. 3 načina rada : 3 načina pranja zubi četkicu, koji se mogu regulirati snagu u skladu sa stvarnim potrebama osoba, poboljšati zdravlje usne šupljine i brižno brinuti o svojim zubima.Mekana dlaka : Odaberite kvalitetne щетину četkica za zube, mekane i udobne, osjetljivu čišćenje, ne će smetati desni, koristite više brige.Vodootporan : IPX7 vodootporan, vi se ne bojite čišćenje četkom i ispiranja, možete isprati tijelo s povjerenjem, i to čisto i ne skriva blato.Značajke : 1. Mekana dlaka : Odaberite kvalitetne щетину četkica za zube, mekane i udobne, osjetljivu čišćenje, ne će smetati desni, koristite više brige.2. 3 načina rada : 3 načina čišćenja četkom, koji se mogu regulirati snagu u skladu sa stvarnim potrebama osoba, poboljšati zdravlje usne šupljine i brižno brinuti o svojim zubima.3. Skladište : Opremljena kamerom, дезинфекцией plave i ljubičaste svjetlosti, može se uklonili ostaci u glavi četkice za zube.4. Водоустойчивый : IPX7 водоустойчивый, vi se ne bojite čistiti četkom i isprati, možete isprati tijelo s povjerenjem, i to čisto i ne skriva blato.5. Mogu biti повешено : E-četkicu za zube možete instalirati na zid ili staviti na stol, vrlo povoljno staviti i držati četkicu za zube.Kako koristiti : 1. Izvadite glavu četkica za zube i glavnog tijela četkica za zube i sa snagom spustite glavu četke prema dolje da biste je postavili na glavni dio, ako je potrebno zamijeniti izvucite četku, povucite u suprotnom smjeru, a zatim zamijenite novom svrdlo za zube.2. Выдавите пенопластовую pastu za zube u - profila glave četkice.3. Stavite U-profila glave četkice u usta i nježno povucite ga prema gore i prema dolje po альвеоляру.4. Kliknite na prednjem dijelu trupa.5. Podesite položaj t.

מידע מפורט

הם קונים גם עם המוצר הזה