• לאחרונה
Igrajte сценические kugle 4-x veličina! - za kontakt žongliranja, manipulaciju качением tijela i žongliranja loptom. Uključuje torbu Flames N Games! Komplet uključuje 1 igre scenic loptu odabrane veličine (plava, 100 mm).

Igrajte сценические kugle 4-x veličina! - za kontakt žongliranja, manipulaciju качением tijela i žongliranja loptom. Uključuje torbu

ILS 20.23

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

Guma.Uvezene.Igrajte сценические kugle 4-x veličina! - Za kontakt žongliranja, manipulaciju качением tijela i žongliranja loptom.Uključuje torbu Flames N Games! ** Uključuje 1 igre scenic loptu odabrane veličine**.Iz Igre izlazi scenic loptu, dizajniran posebno za nastupe.Zahvaljujući gotovo nultu poskakivati, UV - reaktivan boja i vrlo retentiv, fleksibilan koži, to je jedan od najboljih scenskih balona na tržištu.Ove šuplje kugle i nevjerojatno svestran i može se koristiti kako za kontakt žongliranja, tako i za standardni žongliranja.Tu je vrlo tanka šav oko ekvatora svijeta, koji jedva da je vrijedno spomenuti, kugle potpuno obli i proizvesti maksimalan vizualni utjecaj.Dolazi s izvrsnom marke putnu torbu Flames N Games.Ova torba povoljno stavlja odskakanje lopte i čuva ih na sigurnom i čistom.Ove torbe su jedinstveni za predmete kupljene u Flames N Games.Posjetite naš dućan Flames N Games, kako biste se upoznali sa kompletnim asortimanom жонглирующих lopte i pribor koji isporučujemo, kao i s ogromnim asortimanom drugih igračaka za vještine, opreme za žongliranja, plamenih rotirajući igračaka.Od жонглирующих lopte, Жонглирующих дубинок, sjajnog poi i yoyo do cvjetnih palicama, Кендамы, Plamenih посохов, одноколесных bicikala, Rotacione ploče, диаболо i još MNOGO toga!.Iz Igre izlazi scenic loptu, dizajniran posebno za nastupe.Zahvaljujući gotovo nultu poskakivati, UV - reaktivan boja i vrlo retentiv, fleksibilan koži, to je jedan od najboljih scenskih balona na tržištu.Ove šuplje kugle i nevjerojatno svestran i može se koristiti kako za kontakt žongliranja, tako i za standardni žongliranja.Tu je vrlo tanka šav oko ekvatora svijeta, koji jedva da je vrijedno spomenuti, kugle potpuno obli i proizvesti maksimalan vizualni utjecaj.Dolazi s ceste torbom, koja može primiti sve vaše жонглирующие lopte.To Flames N Games s odličnim logom, i ove torbe su jedinstveni za sve proizvode Flames N Games.Zahvaljujući robusnom шнурку vaša jaja će biti siguran i čist.Postoji ograničenje za jednu vrećicu NA red taj balon..ako kupite nekoliko lopti, dodamo vrećicu odgovarajuće veličine za ukupnog broja kuglica.Posjetite naš dućan Flames N Games, kako biste se upoznali sa kompletnim asortimanom жонглирующих lopte i pribor koji isporučujemo, kao i s ogromnim asortimanom drugih igračaka za vještine, opreme za žongliranja, plamenih rotirajući igračaka.Od жонглирующих lopte, Жонглирующих дубинок, sjajnog poi i yoyo do cvjetnih palicama, Кендам, Plamenih посохов, одноколесных bicikala, Rotacione ploče, диаболо i još MNOGO toga!.

מידע מפורט

הם קונים גם עם המוצר הזה