• לאחרונה
Lanci za snijeg automobila FSDGHSD,Kodiran protiv klizanja Lanci za Gume za snijeg i blato, Противоскользящая Krug gume Hitna Krug Pogodan za većinu auto suv (dimenzije : 175/60R16)

Lanci za snijeg automobila FSDGHSD,Kodiran protiv klizanja Lanci za Gume za snijeg i blato, Противоскользящая Krug gume Hitna Krug

ILS 30.30

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

-MJERE OPREZA prilikom VOŽNJE je : uvijek držite brzinu od 40 km/h, imajte na umu da bi prednji i stražnji razmak;potrebno je uspostaviti vodeći kotač 1 komplet lanaca za snijeg za dvije gume; ako ste 4 WD, preporučuje se instalirati 2 seta. -Najčešće se KORISTI : Uravnotežena i centralizirana konstrukcija točke smrzavanja.Idealan za led, snijeg, pijesak, blato ceste, penjanje i izlazak na ulicu.Lagan i robustan, jednostavan za instalaciju, naši su lanci za snijeg certificirani, oni će biti u mogućnosti učinkovito jamčiti sigurnost. -BILJEŠKE uz KUPNJU : Molimo navedite informacije o veličini gume prije kupnje.Može se primijeniti na sve modele automobila, širina guma koji je od 145 do 265мм (6 inča - 10 cm). -VISOKOKVALITETNI MATERIJALI : Lanac za snijeg je proizveden od visokokvalitetnog марганцевой čelika, otporan na pritisak i habanje.To može povećati trenje s ceste, kako bi se spriječilo proklizavanje guma, otporan je na niske temperature minus 50 stupnjeva Celzija. -JEDNOSTAVAN za INSTALACIJU I UKLANJANJE : možete lako instalirati i ukloniti u roku od nekoliko minuta sami, ne kreće i ne radim automobilsku gumu.Krug čvrsto odgovara na gumama bez fuga i vrlo je sigurno za vožnju,a pruža vrhunsku udobnost vožnje i performanse.

מידע מפורט

הם קונים גם עם המוצר הזה