• לאחרונה
TIDING Leather Vintage Briefcase 17 Inch Laptop Case Business Travel Messenger Torba na rame Za Muškarce(ažurirana verzija)

TIDING Leather Vintage Briefcase 17 Inch Laptop Case Business Travel Messenger Torba na rame Za Muškarce(ažurirana verzija)

ILS 218.99

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

1 veliki prednji džep za dodatnu opremu za brzo использования1 stražnji džep za važne артикулов1 багажный remen snima ga u svoj kofer. 6 utora za kreditne kartice i 1 utor za putovnice. 1 velika blaga zaljev je pogodan za 17,3-inčni laptop. 6 utora za kreditne kartice i 1 utor za putovnice. 1 velika blaga zaljev je pogodan za 17,3-inčni laptop. 1 unutarnji džep za vrijednosne manjih predmeta.Ova torba-portfelj za laptop-idealna torba koju ne želite propustiti.Kupujte s povjerenjem - pružamo garanciju kvaliteta 1 godina i doživotnu službu za korisnike.Unutarnja struktura:. 2 unutarnje glavom džep za mobitel ili novčanik.Izrađena je od полнозерновой bičevati i prošireni s luta bora i izgreban, predstavlja stil retro i divljina, koji prisvaja vlasnik. 2 unutarnje glavom džep za mobitel ili novčanik. 1 veliki prednji džep za dodatnu opremu za brzo использования1 stražnji džep za važne артикулов1 багажный remen snima ga u svoj kofer.PODOBNOST PROIZVODA : Proizvodi kupljeni u posljednjih 30 dana, imaju pravo na pokrivanje Planom. 1 багажный remen pričvrstite ga na svoj kofer. 1 veliki prednji džep za dodatnu opremu za brzo korištenje. 1 stražnji džep za važne stvari.Mrlje, prijelome ili prijeloma i podjela zglobova su pokriveni od prvog dana.POKRIVENOST : Planovi počinju od datuma kupnje. 2 velike glavne džep za mape na A4 ili odjeće.Mekani rukav pogodan za laptop 15,6 inča, a glavni odjeljak pogodan za prijenosno računalo 17,3 inča.Izrađena je od полнозерновой bičevati i prošireni s luta bora i izgreban, predstavlja stil retro i divljina, koji prisvaja vlasnik. Ažurirana verzija - poboljšali Smo munje na temelju povratne informacije naših klijenata, ova torba preko ramena je obnovljeno vrhunske metalne grmljavinom YKK kako bi se osigurala trajnost i pouzdanost. 2 velike glavne džep za mape na A4 ili odjeće 6 utora za kreditne kartice i 1 utor za паспортов1 unutarnji džep za vrijednosne manjih predmeta 2 unutarnje glavom džepa za telefon ili кошелька1 veliki mekani ogranak pogodan za 17,3-inčni laptop.

מידע מפורט

הם קונים גם עם המוצר הזה